Paroxat emelése

T. Doktornő! Régóta kezelt pánikbeteg vagyok.Gyógyszereim: 0, 5 mg-os Rivotrilból 3x1.de sok esetben csak 2x1-et szedek mivel jól vagyok.valamint reggel 1 paroxat. Sajnos az elmúlt napokban sok haláleset történt körülöttem és izgalmak értek talán ezek is befolyásolják, hogy napok óta szorongom. Már volt, hogy másfél rivotrilt bevettem és utána is még éreztem szorongást. Azt szeretném kérdezni, hogy ideiglenesen nem emelhetném e meg a paroxatot 30 mg-ra? Bet.tájékoztató szerint 10 mg-onként szokták emelni. Válaszát várva maradok Tisztelettel: András U.I Kezelő orvosom dr.Haller Eszter elhunyt.azt sem tudom kihez fogok tartozni. Ezért kérem az Ön válaszát!

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszerszedés témában

Tisztelt Kérdező,

Meg lehet emelni a Paroxatot, de azt tanácsolnám, hogy azért beszélje ez meg a kezelőorvosával.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2017. január 21., 20:07 ;Megválaszolva: 2017. január 22., 14:51
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Gyógyszer elhagyása
Tisztelt Doktornő! 4 évvel ezelőtt kb fél évig Escitalopramot szedtem, mivel hamar elkezdtem hízni, abba hagytam és sokáig nem is szedtem semmit...
félreértés tisztázása
Tisztelt Doktornő! Pszichiátriai gondozás alatt állok állami intézményben, emellett egy enyhe pajzsmirigy betegséggel is gondoz endokrinológus....
Csalánkiütésre javasolt gyógyszer
Tisztelt Dr nő! Javasolta a Rivoltril gyógyszer szedését, kérdésem az lenne, hogy a loratadint eközben ne szedjem? Mennyire erős gyógyszer, nem...
gyógyszermellékhatás?
Tisztelt Doktornő! Kényszeres, szorongásos problémák miatt szedek rexetint napi60mg-o. Egy hónapja 4 napon át elfelejtettem bevenni a gyógyszert...
Viszatérhet a nemi vágy?
Szedem a Frontin-t és a Rilex nevű gyógyszert és a mellékhatásoknál az van írva, hogy csökkentik a nemi vágyat. Ha abbahagyom a szedését ezeknek a...