szűzesség a házasságban

Tisztelt Doktor Úr! Feleségemmel 12 éve vagyok házas. Sajnos rossz szülői nevelés következtében, a feleségem pszichés eredetűen retteg a "behatolástól". Kölcsönös maszturbáció által élünk házas életet. Ő többnyire élvezi ezt. Én is kielégülök. Sajnos a házasságunk megromlott. elég rossz idegrendszerem van. Időnként dühkitöréseim vannak. Nem ütöttem meg soha a feleségemet. Kérdés: Okozhatja-e bennem a feszültséget valamennyire az, hogy nem "normális módon" élünk házas életet? köszönettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza dühkitörések témában

Tisztelt Kérdező,

Nem lehet ismeretlenül megmondani, hogy mi okozza a feszültséget, de a megromlott kapcsolat minden bizonnyal. Azt Önnek kell tudnia, éreznie, hogy a szexuális életük ilyen módon mennyire elfogadható, kielégítő Önnek, vagy mennyiben vannak egyéb irányú vágyai, fantáziái.

Talán személyes terápiás helyzetben lehetne többet megtudni a feszültségek pontos okairól.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. augusztus 24., 11:59; Megválaszolva: 2016. augusztus 25., 12:20
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
dühkitörés okai, kezelési...
Tisztelt Doktor Úr/ Asszony! Férjemmel 10 éve vagyunk együtt. Sajnos gyermekünk nincs, ennek egyik oka lehet, hogy nem élünk rendszeres házas...
Rexetin álmosság
Gyogyszer mellekhatas
Ez is csak egy kényszergondolat?