Pánikbetegség vagy más?

Tisztelt doktor! Februárban lesz egy éve hogy betegvagyok.2015 szeptemberben pánikszindromát állapitottak meg amire schippát irtak de nem szedem maradtt a frontin 025 három szor napi.mostanában esténként remeg és nyilalgat az agyam és a szemem is fáj. Azt mondta a házi orvos ez normális de én nem hiszem néha melegség érzéssel is nyilal.Fogytam is rengeteget aki meg lát nem ismernek rám, kérem irjon nekem valami tanácsot nem tudom mittegyek, szedjem az antidepresszást vagy hova merre menjek nem tudom nem akarom hogy bajom legyen két ovodás kicsim van kérem segitsen.előre is Köszönöm: Renáta

Dr. Pálvölgyi Rita válasza pánikszindróma témában

Tisztelt Kérdező,

Egy évig elhúzódó pánikbetegség mindenképp indokolja antidepresszáns szedését. A Frontin hatása a hónapok alatt csökkenhetett, kialakul a hozzászokás, elvonásos tünetek is jelentkezhetnek. Emiatt is indokolt az antidepresszáns beállítása.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 29., 19:23 ;Megválaszolva: 2016. január 31., 20:28
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mellékhatás lehet-e?
Kedves Szakértő! Nootropil infuzió kúrát kaptam, a kezelés másnapján eszméletvesztéses rosszullétem volt. Oki magyarázatot nem kaptam rá, hogy...
Mi lesz velem?
Tisztelt doktornő.Orvosaim a következőket írták a leleteimre: Pánikzavar{szindróma}{epizódikus, rohamokbanjelentkező szorongás}  Egyéb...
Tüneteim alapján szervi problémám...
Tisztelt Szerkesztőség! 40 éves nő vagyok, eddig egészségesen éltem az életemet.Kb 6 héttel ezelőtt kezdődött a problémám, melynek tünetei a...
Faxiprol 75
Mennyi idő után múlnak el az SSRI...