Agorafóbia

2014 október 8-val kórházi bentfekvéssel az új pszichiáter főorvosnő a jól megszokott gyógyszereimet megváltoztatta mert nem értett egyet a már 18 éve tartó gyógyszeres kezeléssel s diagnózissal amivel Dr.Parádi Levente és Dr.Dinya Zoltán hosszú évek türelmével pánikbetegség és 100%-os évekig tartó bezártság agorafóbia miatt rendbe hoztak! Most beteg s engem több mint egy éve teljesen tönkretéve nemcsak visszaesve agorafóbiámba, hanem májam is keményen megszenvedte s plussz a pszichoszomatikus nagyon elviselhetetlen tünetegyüttes! Három orvos van itt rajta kívűl s senki nem vállal, hogy visszakapjam nagyon jó gyógyszereim.Csak kórházi felvétellel! Köszönöm NEM! Nem dacból de amig két nagyon jó orvos rendbe rakott kb.24 befekvéssel egy esetben egyhuzamban 7 hónapig.20 éves koromtól nagyon rossz állapotból kihozva a nálam fiatalabb (szintén pánikos) doktornőcske 2014 októver 8-án 38 nap alatt elvette az életem! Élet? Olyan rosszul vagyok mint még soha! Agorafóbiám miatt máshol nem tudom kezeltetni magam. Megpróbáltam közelben Szerencset s Miskolcot.Leugattak! "Sátoraljaújhelyben nagyon jó pszichiáterek vannak, én nem működök együtt! " Ezt nem véleményezném...Crux Medicorum lettem mert egy doktornőcske okoskodott! Sírom vissza Dr.Parádi s Dr.Dinya főorvos Urakat! Utólag is Áldja meg őket a jó Isten! Régi gyógyszereim: Olwexya, Olzin, Rivotril, Helex SR, Frontin, Sze, Atarax Nagy Erika Mária, 2016.01.22.

Dr. Árki Ildikó válasza betegellátás témában

Tisztelt Levélíró!

Köszönjük, hogy megtisztelte a Webbeteg-et azzal, hogy megosztotta velünk a betegellátással kapcsolatos pozitív élményeit és indulatait egyaránt.Üdvözlettel.

Kérdés: 2016. január 22., 05:52 ;Megválaszolva: 2016. január 25., 21:55
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség vagy valami más?
Antipszihotikumról
Személyiségzavar
Mit tegyek, ha beleszerettem az...
szkizotipiás rendellenesség