Mi történik velem?

Tisztelt Doktor Nő! Elkeseredésemben nem tudok hova fordulni, és válaszát remélem. Panaszaim nyáron kezdődtek. (5-6 hónapja) . Elég sokat dolgoztam vendéglátó egységben. Az első rosszulléteim viszont nyaraláskor kezdődtek. Pánikszerű rosszullét tört rám este. Nehezen kaptam levegőt, fájt a gyomrom. Onnantól kezdve szinte minden nap rosszul érzem magam. HOl jobb, hol pedig rosszabb a közérzetem. Úgy érzem a szívem kiugrik a helyéről. A pulzusomat azóta is mérem minden nap. Maximum 105 volt, de általában 85-95 körül mozog állandóan. Voltam EKG-n, szív ultrahangon, mindent rendben találtak. A Dr. Úr elmondása szerint amint megnyugodtam nála már is 90-ről 80ra csökkent a pulzusom. Pulzus csökkentőt kaptam, nagyon kis adagban, de nem javult semmit.Kisebb szívzöröjt állapított meg, de a vélemény alapján nem kell vele foglalkoznom, azonban ezt is érzékelem. A vérnyomásom általában alacsony 90-100 körül mozog. Gyomorfájdalmam is szinte napi rendszerességű. Úgy érzem mint ha a gyomorszáj görcsbe rándulna. Mostanában elkezdett az egész hátam fájni, nem tudom hogy lehet e összefüggés. Éjszakánként jól alszom, és eleget, reggel viszont álmosan kelek fel. Egész nap fáradtnak érzem magam, néha szédülök és olyan mint ha nem tudnék rendesen gondolkodni. Lábaimat a rosszul létek eleje óta rángatom, alig van olyan hogy le tudom tenni a földre. Mostanában nem volt más ötletem és citromfű teát iszom. Nyáron voltam pajzsmirigy vizsgálaton, ahol teljes vérképet csináltak. Megállapították az orvosok hogy nálam egészségesebb ember nincs! Aggódom, szinte minden pillanatban arra gondolok, hogy bármikor elájulhatok. Kérem segítsen. Előre is köszönöm!

Dr. Pálvölgyi Rita válasza pánikbetegség témában

Tisztelt Kérdező,

Még azt tanácsolnám, hogy a gyomorpanaszoknak járjon utána gasztroenterológusnál.Egyebekben a panaszok pánikbetegségnek felelhetnek meg. a honlapomon talál részletesebb leírást: Itt terápiás tanácsokat is olvashat.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 12., 12:57 ;Megválaszolva: 2016. január 15., 16:43
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Pánikbetegség, bal kamra hypertrophia
Szedhető-e ez a gyógyszer?
Gyógyszerváltás kérdés
Üdvözlöm! Rexetint szedtem 20 mgot 4 hónapig, pánikra és erős szorongásra. Viszont szexuális mellékhatások miatt lecseréltük Brintellixre 10 mg...
Szorongás a szorongástól?