Tanácstalanság

Tisztelt doktornő! A problémám nem én fogalmaztam meg, de magam sem írhattam volna le jobban. Ön szerint mitől lehet ez? Idézném a leírtakat: "Segítség! Elvesztettem önmagam! úgy érzem, nem tudom ki vagyok, miért vagyok, merre megyek, miért azt mondom és teszem, amit teszek, miért ebben a városban, miért ebben a ruhában, ebben az arcban vagyok én? nagyon vacak érzés, mintha valami folytogatna, kritizálna... " Ehhez még hozzá jön a türelmetlenség, feszültség, szorongás. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Balázs

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza deperszonalizációs tünetek, identitás krízis témában

Tisztelt Kérdező,

A fentieket deperszonálizációs tünetnek tekintjük. Úgy olvasom, hogy mindez egy személyes, identitás krízis talaján alakult ki. Azt tanácsolnám, hogy keresse fel egy kollégámat, és az ő segítségével próbáljon választ találni a kérdésekre.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 02., 22:13; Megválaszolva: 2016. január 03., 10:10
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés
Frontin elhagyása
Rexetin álmosság
Gyogyszer mellekhatas