Rossz közérzet/fizikai tünet

Tisztelt Doktornő, Érdeklődnék hogy tudna-e segíteni nekem a mai napot hajnali 3 kor arra ébredtem hogy nem kapok szinte levegőt, erős szívdobogásom van és halálfélelem közeli érzésem van. Nem tudom-e hogy számít-e de már vagy 2 hete erős szívdobogásra kelek de nem tulajdonítottam neki nagy fontosságot mert utána abbamaradt, és még megemlíteném egy évvel ezelőtt is volt hasonló esetem, de szerencsére csak egyszer volt ilyen aztán elmúlt, és most sajna újra elő jött. Milyen fajta gyógymódot, gyógyszert ajánl? Próbálom kezelni a tüneteket fél szem frontin gyógyszerrel, és milgamma kapcsulával, de ahogy elmúlik a hatás a tünetek lassacskán visszajönnek. Ezek a tünetek okozhatnak szív problémát, leállást, infarktust?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza mellkasi panaszok, pánikroham témában

Tisztelt Kérdező,

Ilyen panaszok esetén indokolt egy kardiológiai vizsgálat. Ennek eredménye remélhetőleg negatív lesz. Ez esetben a pánikbetegség diagnózisa valószínűsíthető. Erre vonatkozóan részletesebben olvashat a honlapomon: http: //harmoniamuhely.hu/a-panikbetegseg-es-ami-a-hattereben-meghuzodik/.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 02., 17:33; Megválaszolva: 2016. január 03., 10:06
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Agybetegség?
Kedves Doktornő / Doktor Úr! A testvérem most van leszokóban a marihuánáról és pánikrohamai vannak, folyton azon jár az agya, hogy agybeteg...
Pszichés vagy Szervi? Mi lehet az...
Tisztelt Doktornő! Pár hónapja, bizonyos negatív és letaglózó hírek olvasása és videók nézése után rosszul lettem, elkezdett szúrni a...
Hipochonder?
Üdvözlöm! Körülbelül egy fél éve történt, hogy feküdtem az ágyban és úgy éreztem szorít a mellkasom és zsibbad a karom, attól féltem...
Mellkasi görcs, jobb kézfej...
Tisztelt Doktor úr/ doktor Nő! A panaszom pár hete kezdődött az elalvás pillanatakor többször riadok fel egy oylan érzésre mint ha megállna a...
15 éves gyermek idegrohamjai