Panikbetegseg

Jo napot kivanok.Olyan kerdesem lenne hogyha masfel hetig nem szedtem a pszichiatriai gyogyszereket.Es kaptam egy panikrohamot attol is lehet vagy a sok munka, keves pihenes? Valamikor lehet eselyem hogy elhagyhatom e gyogyszerek szedeset? Es barmikor elofordulhat panikroham? Megelozni meglehet? Es hogyan lehet megallapitani az agyi ermelmeszedest mert a pszichiaterem az ambulans lapomra rairta idaig nem szerepelt rajta.Koszonom elore is valaszat.Szilard.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza pánikbetegség, gyógyszerváltás témában

Tisztelt Kérdező,

A gyógyszerek hirtelen elhagyása okozhat ismételt pánikrohamot. Elhagyni csak tartósan jó állapotot követően, lassan szabad a gyógyszereket. A stresszes életmód kedvezőtlenül hathat a pánikbetegség kiújulása szempontjából.

29 évesen nem szokott agyi érelmeszesedés fellépni. Ez valami tévedés lehet.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. június 07., 13:53; Megválaszolva: 2015. június 08., 22:04
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Diagnózis felülbírálat
Pánikbetegség
Krónikus Fáradtság
Rexetin mellékhatása
álmatlanság