• Fejfájás reggelente: mitől lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő! Az elmúlt 3, 4 napban állandó hangulat ingadozásaim vannak, nagyon fáradékony vagyok, mindig csak aludnék. Férjemmel céget vezetünk és ezen napok előtt nagyon bonyolult papírokat kellett kitölteni, nagy agymunkával járt. Ezeket mind tetőzték családi gondok. Azt éreztem hogy kikészültem, de még soha nem történt ilyen pedig régóta visszük a céget és voltak nagyobb családi gondok is. Tegnapi napon erős fejfájásra ébredtem, egész nap hányinger kísért. Fájdalom csillapító gyógyszer használt. Meditálni is szoktam. Éjjel teljesen kipihentem magam mert most nincs panaszom, de éjjel arra ébredtem hogy visszaszámlálok és mintha a visszaszámlálással én is "fogynék el." Várom tanácsait! Üdvözlettel: Alexandra

        Kovács Piroska válasza a stressz, álmatlanság, fejfájás, pszichoszomatikus betegségek témában

        Kedvesem, A stressz okozta kimerültség okozhat fejfájást és alvási panaszokat is. Ami az elfogyásos álmát illeti: értelmezhető úgy, hogy így szabadul meg a nem kívánt problémáktól... Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus www.pszichoszerviz.hu


        Kérdés: 2015. január 14., 11:04; Megválaszolva: 2015. január 19., 19:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyógyszerfélbahagyás skzizofrénia romlás

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.