Viszatérhet a nemi vágy?

Szedem a Frontin-t és a Rilex nevű gyógyszert és a mellékhatásoknál az van írva, hogy csökkentik a nemi vágyat. Ha abbahagyom a szedését ezeknek a gyógyszereknek akkor visszatér a nemi vágy?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza a gyógyszerszedés témában

Kedves Kérdező! Igen, ha abbahagyja a szedést, akkor elmúlik a probléma. Azt javaslom, hogy beszéljen a kezelőorvosával, mielőtt abbahagyná a gyógyszerszedést, mert más gyógyszerek mellett ez a probléma kevésbé jelentkezik, és talán érdemes lenne ezekre cserélni.

Kérdés: 2014. június 08., 20:32; Megválaszolva: 2014. június 16., 19:41
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi lehet velem
pszcihiátria intézet
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás