• Örökölhető a skizofrénia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném tudni hogy édesapám skizofréniás beteg és hogy én örökölhetem-e. Én vagyok az egyedüli gyerek és nincs testvér lehetek e beteg?

        WEBBeteg szakértő válasza a skizofrénia témában

        Tisztelt Kérdező! A schizophrenia és egyéb pszichiátriai betegségek közvetlenül nem öröklődnek, de ha a közeli rokonok között már előfordult, akkor nagyobb valószínűséggel fordulhat elő a következő generációkban összehasonlítva azokkal akiknél ilyen előzmény nem volt.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2014. január 19., 20:38; Megválaszolva: 2014. január 21., 08:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: