Létezik fiatal férfi libidó nélkül?

Tisztelt Doktor Úr / Nő! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy: Létezik fiatal férfi libidó nélkül? Hiányozhat a szexuális vágy egy 29 éves fiatal fiúból vagyis férfiból? Aki szerint a szerelem csak a lélekben létezik? Volt alkalmam megismerni egy ilyen fiút, aki így gondolkozik a szerelemről. Mondanom sem kell, hogy azon kívül, hogy végtelenül kiábrándított ez a "gondolkodás", fölháborított és óriási meglepetésként szolgált, hogy létezik ilyen az életben, hogy van olyan férfiú akit nem érdekel a szex! Nem létezik számára! Mikor kiderült, érzékeltem, tapasztaltam, tudatosult bennem, hogy ő így gondolkozik, így áll egy férfi-nő kapcsolathoz, nyílvánvalóan azonnal véget vetettem a kapcsolatnak. Ezt még álmomban sem gondoltam, hogy létezik ilyen srác! Hiába magyaráztam nem tudom hányféleképpen, mikor szakítottam vele, hogy ilyen, amilyen ő "az én világomban nem létezik", nem értette, úgy jött le neki, mintha kínaiul beszéltem volna, nem értette. Még fenyegetőzni is elkezdett, mikor szakítottam vele, hogy ha elhagyom emiatt, akkor "ez lesz, meg az lesz". Szerencsére mostanra úgy néz ki, már nagynehezen belenyugodott a szakításba. Tisztelt Doktor Úr / Nő, tényleg létezik ilyen, hogy egy 29 éves fiatal férfit nem érdekel, hogy nem tud szexelni, impotens, alkalmatlan a közüsülésre, de ennek ellenére ő szinte halálosan szerelmes? Föl sem fogja, hogy milyen "hatalmas problémája" van. Ő szerinte, nem is probléma, hogy 29 évesen impotens! Doktor Úr / Hölgy létezik ilyen, hogy egy fiatal férfi így gondolkodjon, így álljon egy férfi-nő kapcsolathoz? Én azt hittem, abban a tudatban éltem, hogy ilyen nem létezik a világban! Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

Kovács Piroska válasza lelki szerelem témában

Kedvesem,

Én hasonlóval még nem találkoztam, de attól létezhet. Valószínű hormonális háttere van, de

ha mélyrehatóbban érdekli, akkor forduljon szexológushoz.

Üdvözlettel:

Kovács Piroska pszichológus

Kérdés: 2012. december 30., 00:19 ;Megválaszolva: 2012. december 31., 14:29
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Faxiprol 75
Mennyi idő után múlnak el az SSRI...
Baba pszichológia
Gyomorbántalmak, szorongás
Testre kiható pszichés panaszok