• Alkohol elvonás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        6 évvel ezelőtt sikerült az alkohol elvonási tüneteimet napi 3*1 Andaxinnal pár nap alatt átvészelni, sajnos megint beleestem abba hibába, hogy sokat ittam. Most hiába veszem be az Andaxint, ugyanúgy remegek és nem vagyok képes semmit dolgozni, lehet-e egyszerre két szemet bevenni.Köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a alkoholelvonás témában

        Tisztelt Kérdező! Nem tudom mennyi ideig, milyen mennyiségben fogyasztott alkoholt és mióta absztinens. Az alkohol megvonás tünetei nagyon súlyos állapothoz vezethetnek, érdemes orvosi segítséget kérni. Andaxin ma már nem a legkorszerűbb gyógyszer ebben a problémában sem. Egyébként 2 tabl-át is be lehet venni nyugodtan.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. november 19., 09:24; Megválaszolva: 2012. november 20., 09:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: