Alkohol elvonás

6 évvel ezelőtt sikerült az alkohol elvonási tüneteimet napi 3*1 Andaxinnal pár nap alatt átvészelni, sajnos megint beleestem abba hibába, hogy sokat ittam. Most hiába veszem be az Andaxint, ugyanúgy remegek és nem vagyok képes semmit dolgozni, lehet-e egyszerre két szemet bevenni.Köszönettel.

Dr. Varga Tamás válasza alkoholelvonás témában

Tisztelt Kérdező!

Nem tudom mennyi ideig, milyen mennyiségben fogyasztott alkoholt és mióta absztinens. Az alkohol megvonás tünetei nagyon súlyos állapothoz vezethetnek, érdemes orvosi segítséget kérni.

Andaxin ma már nem a legkorszerűbb gyógyszer ebben a problémában sem. Egyébként 2 tabl-át is be lehet venni nyugodtan.

Kérdés: 2012. november 19., 09:24; Megválaszolva: 2012. november 20., 09:09
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Kényszerek
Pánikrohamok
Diagnózissal kapcsolatos kérdés
Melyik a rosszabb variáció?
Kedves Doktornő/ Doktor Úr! Remélem illik a pszichológus vagy más kategóriába a kérdésem, egy szokatlan kérdésem lenne (elnézést, ha bosszantó...
Alvászavar, pánikroham
Kedves Doktornő! Polgári-Nagy Bettina vagyok és pánikbetegséggel küzdök. Jelenleg 42 hetes várandós vagyok a második gyermekemmel. A...