orvoshoz kell-e fordulni?

utolso evem van az iskolaban, erettsegi elott allok es nagyon sokat idegeskedek, minden apro dolog miatt nagyonideges leszek es tobbet akarok mindig kihozni magmabol, legtobbszor annyira kiakadok hogy sirok is. a tuneteim: amikor a szivem kezd szurni vagyis azon a reszen akkor a bal kezem is kezd zsibbadni es neha a labam, a hatam isszur vagyis az egesz bal oldalam, es neha alig kapok levegot, es ugy erzem h megis indulna az orrom vere, elmelegedek, mintha lazas lennek, es a fejem is kezd fajni. alcsony a vernyomasom mar azt mertek meg, kaveval is reggel alacsonyat mertek. es azt szeretnem megtudni h megis mire szamitsak? h veszelyes hogy ha halaszgasztgatom hogy orvoshoz forduljak? elore is koszonom valaszukat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza feszültség témában

Kedves Kérdező!

A leírása alapján ön nagyon perfekcionista. Ez egy személyiségvonás, de jelentősen hozzájárulhat a szorongáshoz. Mindenképp érdemes ezzel a problémával pszichológushoz fordulni, mert ha sikerül megengedőbbnek lenni önmagával, akkor a szorongása is enyhülni fog. Jelen pillanatban csak azért keresse fel a háziorvost, hogy kizárják azt, hogy tényleg szervi okokkal magyarázhatók a tünetei.

Kérdés: 2012. november 06., 20:49; Megválaszolva: 2012. november 09., 09:48
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
izom vagy ideg pattogas
fèl eve vádli ès comb hátsó izom feszülès van, magnèzium szedèse után kicsit elmult majd visszajött.továbbá a bal bállamba nèha jelentkező...
turelmetlen
Kedves Doktor No / Doktor Ur ; Azzal a kérdéssel fordulok Magához hogy mit tudnék tenni a nagymértéku Turelmetlenségemmel? Semmihez nincs turelmem...
Mitől vagyok ilyen ideges?
Kedves Doktor! Az utóbbi bő egy évben haspuffadás miatt jártam a gasztroenterológiára, ahol nem tudtak már a végén mit kezdeni velem. Majd...
Kiabálok a gyerekemmel
Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr! Nagyon nagyon várom válaszát a problémámmal kapcsolatban. Két gyermekes anyuka vagyok, imádom a gyerekeimet. Sajnos...