pánikbetgség

Jónapot kívánok! 16 éves vagyok, 1 éve vagyok pánikbeteg. gyors szívdobogással, szívfájdalommal voltam benn tavaly nyáron a kórházba.Kivizsgáltak, EKG-m is, szívutolrahangom is és a vérvételem is tökéletes volt. Pár héttel később megint bementem éjszaka az ügyeletre mert nagyon gyors szívverésem volt, zsibbadtam, szédültem, halálfélelmem volt. Megint kivizsgáltak és semmi bajom. Jártam pszichologushoz, természetgyógyászhoz és sikerült kigyóyulnom 8 hónapra. Most megint visszaestem és most sokkal rosszabb. Sokszor szúr a szívem, fájó égető és szúró érzéseim vannak. Szédülök, zsibbadok, főleg a bal oldalon, fejfájásom van, hasfájásom hányingerem. Minden nap többször is már 2 hónapja. Lehetséges hogy szívbajom alakult ki azóta? teljesen tanácstalan vagyok mert iskolába is alig tudok járni.. Zért helyeken tömegbe nem érzem jól magam. Félek hogy valami bajom lesz vagy hogy nem gyógyulok ki belőle.. Mitévő legyek? előre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza pánikbetegség témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos gyakran előfordul, hogy a szorongásos panaszok visszatérnek. Valószínű, hogy ezek is ilyen természetűek. Forduljon újra pszichológusához, aki korábban segített. Ha nem javulnak a panaszok, még pszichiátriai (gyógyszeres) kezelés jön szóba.

Kérdés: 2012. október 26., 19:56; Megválaszolva: 2012. október 28., 11:35
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Pánikbetegség, bal kamra hypertrophia
Szedhető-e ez a gyógyszer?
Gyógyszerváltás kérdés
Szorongás a szorongástól?