Mi bajom lehet?

Pár hónapja állandóan éhes vagyok és szomjas.Közben meg már hányingerem van.Nagyon édes dolgokat kívánom, de a sós dolgoktól, csak még jobban hányingerem lesz.Folyamatosan hízok.Állandóan erős fejfájásom van.Cukrom rendben.Epekövem van 1, 5 mm-s. Választ nagyon szépen köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza fokozott étvágy témában

Kedves Kérdező!

Feltétlenól szükség lenne egy alapos belgyógyászati kivizsgálásra! Említi, hogy a vércukra rendben van, de az nem derül ki a leírásából, hogy csináltak-e terheléses vizsgálatot, inzulinrezisztencia mérést és inzulinszint meghatározást? Jó lenne egy pajzsmirigy vizsgálat is, mivel ennek a szervnek az alulműködése hasonló panaszokat okozhat. A fejfájását okozhatja magas vérnyomás, ezért erre is gondolni kell. Gondolja végig azt is, hogy mostanában kezdett-e új gyógyszert szedni, és a hízás, fejfájás nem-e ennek a szernek a mellékhatása?

Ha minden lelete negatív, akkor lehet depresszióra fogni a tüneteit, de addig a szervi okot kell keresni!

Kérdés: 2012. október 22., 04:49; Megválaszolva: 2012. október 24., 09:44
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Folyamatos éhségérzet
Tisztelt Dr.Nő/Úr! 168 centiméter magas, 61 kilogramm testsúlyú lány vagyok. Fél évvel ezelőtt 52 kilogramm voltam. Folyamatos éhségérzet...
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés
Frontin elhagyása
Rexetin álmosság