Erdeklodom

Kedves doktor ur! Mostanaban szetszort, faratt, es ingerlekeny vagyok! ugy erzem mintha ossze eskudott volna ellenem a vilag! Eleg zavaro. Az ingerlekenyseg zavar a leg jobban.Nem tudok az erzeseimen uralkodni! van h jo kedvu vagyok van h nem szolok az amberekhez egesz nap, vagy semmisegek miatt kiabalok! Egy csoppet meg ilyeszt ez a dolog! csak egy kiados pihenesre lenne szuksegem vagy forduljak orvoshoz? sokszor ugy erzem az idegeim nem birjak es majd felrobbanok! ha orvoshoz kell forduljak akkor milyenhez? Varom valaszat! Tisztelettel Boglarka!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza ingerlékenység témában

Tisztelt Kérdező!

Ha tartósan (hetek óta változatlanul) fenállnak a panaszai forduljon orvoshoz, pszichiáterhet. Érdemes egy vizsgálat, mert pszichiátriai zavar is okozhatja (pl. hangulatzavar) a panaszait.

Kérdés: 2012. szeptember 30., 23:52; Megválaszolva: 2012. október 01., 17:56
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Meddig szedhetem a Xanaxot?
Tisztelt Dr. Nő! 1 éve napi rendszerességgel fogyasztok marihuannát. Kis mennyiségben 3x2 slukkot. De sajnos napi rendszerben szívom. Így ha nem...
Szülés utáni ingerlékenység.
Lányom 6 hete szült. Szülés után senki nem kérdezhetett tőle semmit, mert minden kérdést támadásnak vett. PL: Van-e elég tej? " Senkinek semmi...
Mit tegyek?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Problémám saját magammal kapcsolatos, meg nem is, Van egy gyönyörű, értelmes 4 éves kislányom, akit imádok és soha nem...
Rexetin álmosság
Gyogyszer mellekhatas