Többszörös személyiségek betegségei

Tisztelt Doktornő/úr! Azt szeretném kérdezni, hogy a többszörös személyiségek betegségei, melyek a különböző diagnosztikai eszközökkel kimutathatók, amennyiben az adott személy előtérben van, meggyógyulnak-e ha a személy háttérbe lép átadva a helyét más személynek, vagy a betegség tovább terjed anélkül, hogy a személy a tüneteket észlelné.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza többszörös személyiség témában

Tisztelt Kérdező!

Nem pontosan értem a kérdést, próbálja pontosabban megfogalmazni! A többszörös személyiség zavar nagyon ritka kórkép, előfordulhat, hogy sp. rendeződik egyébként hosszú pszichoterápiás kezeléssel befolyásolható.

Kérdés: 2012. szeptember 07., 17:51; Megválaszolva: 2012. szeptember 09., 17:28
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
személyiségzavar
Tisztelt Bakos doktornő! (többes személyiség válasz) A múltkor kicsit elkapott a hév.Sok gondom közt az is a problémám hogy nem tudom hogyan...
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés
Frontin elhagyása
Rexetin álmosság