pánikbeteg

másfél mentem orvoshoz előszőr, panaszaimmal szorongás, vérnyomás emelkedés mellkasi nyomás egyidejü jelentkezése, 1évig szedtem egyhe antidepresszánst, jelentős javulás állt be.Elhagytam a gyógyszert, moksa elixirt szedek a panaszok ritkán visszatérnek ezek 50mg frontinnal kezelhetők.Egy válaszukbol viszont ugy érzem minha ez tipikus pánik betegság lenne. Amikor teljesen jól vagyok arra gondolok, hogy biztosan jön pánik és hamarosan jőn is mit tegyek

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza pánikbetegség témában

Kedves Uram!

A tünetei megfelelnek a pánikbetegség tüneteinek, de az ön korában már érdemes lenne egy alapos kivizsgálást végeztetni, hogy biztosan ki lehessen zárni a szív- és érrendszeri betegségek meglétét. Laborvizsgálat, EKG, szívultrahang, esetleg terheléses EKG végzése jöhet szóba, mivel a vérnyomáskiugrások is okozhatnak mellkasi panaszokat. A hangulatjavító és a szorongásoldó kedvező hatása megerősíti, hogy pszichés alapon vannak a problémái, de jobb óvatosnak lenni. A szorongásos panaszok oldására javaslom, hogy tanuljon meg relaxálni, jógázzon, meditáljon, járjon autogén tréningre és ezeket gyakorolja minden nap.

Kérdés: 2012. augusztus 31., 16:57; Megválaszolva: 2012. szeptember 03., 14:29
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Pánikbetegség, bal kamra hypertrophia
Szedhető-e ez a gyógyszer?
Gyógyszerváltás kérdés
Szorongás a szorongástól?