Gyengeség, halálfélelem

Tisztelt Doktor nő/Doktor úr! 20 éves diák vagyok és olyan problémáim, illetve tüneteim vannak, hogy gyengeség, halálfélelem, rosszullétek, ájulás-közeli érzet, állapot, szédülés, bal oldalamat, illetve bal lábam gyengébbnek érzem. 1-2 hónapja voltam orvosnál, ahol vettek vért és szinte minden értékem kiváló volt, egy-két aprócska eltérés volt. A doktor úr akkor azt mondta, hogy enyhe pánikbetegségem van, gyógyszert nem kaptam. Most nagyon félek, hogy valami komoly bajom lehet, bármilyen tumor vagy rák. Ha bármi ilyesmi betegségem lenne, ugye azt kimutatta volna a vérvétel, amin nem rég voltam? Vagy akár kialakulhatott bennem valami ennyi idő alatt? 2 hete nem dohányzom, lehet ez is az oka? Előre is nagyon nagyon köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza pánikbetegség témában

Kedves Kérdező!

Nem valószínű, hogy rákos beteg lenne. Ha a laborleletei normálisak voltak, akkor még egy dolgot lenne érdemes megvizsgáltatni, és az a szíve. Csináljanak EKG-t, szükség esetén terheléses vizsgálatot, ezzel kiszűrhető, hogy nincs-e szívritmuszavara. Ha ez is rendben van, akkor nincs oka aggodalmaskodni.

Kérdés: 2012. augusztus 19., 21:59; Megválaszolva: 2012. augusztus 22., 14:22
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Pánikbetegség, bal kamra hypertrophia
Szedhető-e ez a gyógyszer?
Gyógyszerváltás kérdés
Szorongás a szorongástól?