Mit tegyek?

Kb.5napja este, rosszul lettem, zsibbadt a bal karom, erős hányingerem volt erős gyengeség lépett fel.Egyből vérnyomást mértünk, 112es pulzusom volt. Az első ilyen eset volt, előtte soha nem éreztem még ilyet. Másnap is nagyon fáradt voltam, sokat pihentem, de a hányinger nem akart szünni meg a fejem is fájt egész nap.Előzményként még azt megemlíteném hogy nagyon sok rossz történt az elmúlt időszakban, férjemmel egészségügyi és egyéb problémák, anyagi gondok miatti stresszelés.Ezenkívül 2munkahelyen is dolgozom, állandó rohanásban vagyok, nagyon kevés pihenéssel.Voltam a problémával orvosnál, az eddigi vizsgálatok negatívak (ekg, mellkasröntgen) A bal kezem azóta is sokat zsibbad, ma egész nap, tegnap pl.abszolut nem. Az erős hányinger megszünt, néha egy kis enyhe van, de azt a már meglévő reflux betegségemnek tulajdonitom. Ma ajánlottak egy Remotiv nevű gyógyszert, de igazából nem tudom hogy mi is a bajom, csak egy egyszeri "idegbesokkallás"lehetett?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza kéz zsibbadás témában

Kedves Kérdező!

Nagyon úgy tűnik a leirásból, hogy ki van merülve. Pihennie kellene, aludni, sportolni.

Testi panaszai az életmódja és a sok szorongás miatt vannak. Próbáljon meg pihenni, és később változtatni ezeken.

Kérdés: 2012. augusztus 08., 14:26; Megválaszolva: 2012. augusztus 10., 00:10
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Diagnózis felülbírálat
Pánikbetegség
Krónikus Fáradtság
Rexetin mellékhatása
álmatlanság