Pszichiátria-Neurológia

Tisztelt Doktor nő/úr! Kilenc éve kezdődött egy bal mellkasi fájdalom. Teljes szív kivizsgáláson estem át. Szív ultrahang, 24-órás EKG, Terheléses EKG, Vérvétel stb.....De a leleteim negatívak voltak. Egy idő után jobb oldali alhasi fájdalmam jelentkezett hasmenéssel. Ekkor újabb vizsgálatokon estem át, gyomor és vastagbél tükrözésen stb... Ahol Irrabilitis bélszindrómát állapítottak meg, minden más negatív lett. De közvetlen a vizsgálat után még a kórházban 40 % ra legyöngült a bal fülem hallása. Ami miatt azonnal Trental-Medrol infúziós kezelést kaptam 9 napon át. Mire visszajött a hallásom. Azután a Pszichiátriai kezelést kaptam Rivotril és Aurorix gyógyszereket írtak ki. A gyógyszerektől kezdtem jobban lenni és szinte úgy éreztem meggyógyultam. Viszont az utolsó évben már visszaesőbe kerültem. Pedig Rivotril-ból 4mg ot Aurorix-ből pedig 600mg ot szedek. És újra jelentkezett a szív táji fájdalom szédülés, rossz közérzet, gyengeség, bizonytalanság. Most legutóbb Reflux-ot állapítottak meg. És a sav csökkentőkkel kezelnek. De szerintem úgy érzem szintén idegi alapja (belső stressz) van. Szeretném tudni mit tegyek? Jók -e ezek a gyógyszerek ilyen erős dózisba? Milyen szakorvost keresek fel? Önök véleményét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza pszichés probléma témában

Kedves Kérdező!

Önnek nagy valószinűséggel valóban pszichiátriai baja van, ezért pszichiáter szakorvost kell felkeresnie. Elképzelhető, hogy a most szedett gyógyszerei már nem hatásosak eléggé, más tipusú gyógyszert kell beállitani. Keresse fel az eddig Önt gondozó pszichiátert.

Kérdés: 2012. június 23., 15:23; Megválaszolva: 2012. június 25., 16:01
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...
Elmebeteg az anyukám
Miért érzem ezt