szívprobléma vagy pánikbetegség?

Tüneteim a következők: hirtelen fellépő belső feszültség, erős szívdobogás érzés, haláltól való félelem, gyengeség. Általában olyankor történik amikor tömegben vagyok, vagy egyedül amikor nincs elfoglaltságom.Nehéz fizikai munka közben semmilyen tünet nincs.3-4 hetente erősen megdobban a szivem, és olyan mintha szaladna belül, de amint elterelem a figyelmemet (telefonálok) azonnal elmúlik és jól leszek.ájulás fülzúgás szédülés nincsen.Gyerekkorom óta asztmám van, ventolint szedek rá. kérem válaszoljon mi lehet a probléma.köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza pánikroham témában

A leírt tünetek valóban megfelelhetnek pánikreakciónak, de érdemes szervi okok irányába egy rutin vizsgálatot végezni, hiszen a lehetséges szervi okokat ki kell zárni, ennek elvégzése miatt keresse fel a háziorvost. Ezt követően kérjen beutalót a pszichiátriára, vizsgálat indokolt.

Kérdés: 2012. június 11., 10:26; Megválaszolva: 2012. június 12., 08:58
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Roham ellen
Kedves Doktornő! 18 éves vagyok pánikbeteg. 1 éve kezdődött újra a pánikbetegségem 12 evesen lette az 14 re kigyógyultam. Majd pszichiáter...
mi tevo ledyek
harom nap egymasutan rosszul lettem, siro gorcs jott ram, a szam kezdett remegni, es olyan volt mintha lelasittotak volna es semmi erom sem volt a sziv tajekan...
Pánikbetegség, szorongás
Tisztelt Doktornõ! Elsõdleges hypertôniábn, és pánikbetegségben szenvedek. Szívritmuszavarom miatt volt Holter vizsgálat, szív ultrahang, EKG. Azt...
Pánikroham terhesség alatt
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 36 hetes terhes vagyok. Múlthét pénteken be kellett mennem a kórházba, mert az hittem hogy megindult a szülés. Akkor raktak...
Ez is csak egy kényszergondolat?