feszültség

gyerekkorom óta stresszes vagyok, így elég régen vérnyomáscsökkentőt, bétablokkolót szedek.Ha szükséges nyugtatót is.5-6 éve megjelent a lábfejemen egy piros folt, ami elöször semmi problémát nem okozott.Késöbb anyám betegsége majd halála miatt még antidepresszánst is szedtem egy ideig. A lábamon nagyobb lett a folt, sőt a körmeim is elszíneződtek megvastagodtak. A gomba tenyésztés negatív lett és pikkelysömört diagnosztizáltak. Azt vettem észre.ha amlodipin hatóanyagú csökkentőt szedek akkor piros a lábam, és megpróbáltam elhagyni akkor teljesen elmúlt.Nehéz olyan gyógyszert találni ami rendben tartja avérnyomásom és a szívelégtelenségem és a lábam, a bőrőm sem megy tönkre. A háziorvosom nem örül ha kisérletezgetek a gyógyszerekkel, de nem tudok beletörödni abba hogy a gyógyítás mellett mérgezem is magam.mit tanácsolnak mit csináljak? Várom válaszuk köszönettel: Erika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza stressz témában

Kedves Kérdező!

Rengeteg különféle gyógyszer van forgalomban, aminek az az előnye megvan, hogy mindenkinek meg lehet találni a legmegfelelőbb gyógyszerelést. Ha háziorvosa nem is örül neki, hogy kísérletezik, azért szükséges dolog a mellékhatásokat okozó szereket megtalálni mindenkinek. Önállóan ne kísérletezzen valóban, de háziorvosával egyeztetve, az ő tanácsait is meghallgatva talán kialakítható egy olyan viszony, amiben közösen "dolgoznak" az Ön egészsége érdekében.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2012. június 06., 02:49; Megválaszolva: 2012. június 10., 20:43
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...
Elmebeteg az anyukám
Miért érzem ezt