• Ráz a hideg és fáradékony vagyok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az lenne a problémám, hogy mostanában sokszor ráz a hideg és nagyon fáradékony vagyok. Annak ellenére hogy elég korán el szoktam aludni (amiatt hogy estére nagyon elfáradok) másnap ugyan úgy hamar elfáradok és annak ellenére hogy rendesen fel vagyok öltözve ráz a hideg. Még egy probléma ilyenkor renkívül gyenge a koncentrációs képességem és feledékeny is vagyok ami a munkámra tekintve nincs jó hatással. Ön szerint mi lehet a probléma? Kihez forduljak? Válaszát előre is köszönöm! Erzsébet

        Dr. Veress Dóra válasza a fáradtság témában

        Kedves Kérdező! A fáradtság okozhat hasonló tüneteket. Amennyiben nem múlnak a panaszai, akkor keresse fel a családorvosát és csináljanak egy labor- és vizeletvizsgálatot, valamint nézzél meg a pajzsmirigy-hormonszinteket is. A kivizsgálás eredménye segít majd a továbbiakban eldönteni, hogy merre kell tovább haladni. Addig is táplálkozzon egészségesen, fogyasszon sok zöld leveles növényt, C-vitaminban gazdag gyümölcsöt, és igyon meg naponta 2-3 liter folyadékot.


        Kérdés: 2012. április 12., 11:40; Megválaszolva: 2012. április 13., 21:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: