• Párkapcsolat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        34 éve vagyunk házasok kapcsolatunk kihűlt férjem szerint csak 2 testrészemvan a fenekem és asám a nemiszervemet nyalja en pedig sívjam ki az övét ez nekem nem megy vagyis kértem hogy símogason puszilgassa a nyakamat és a testemet is szerinte én maradi vagyok és ez teljesen felesleges. Nemtudom mit tegyek már nem is ér hozzám és nem is lehet vele beszélgetni erröl Tanácsukat előre is köszönöm és Kellemes Ünepet Kívánok önöknek Jutka

        Kovács Piroska válasza a párkapcsolat témában

        Kedves Jutka, Vegyen néhány ismeretterjesztő szexfilmet, könyvet, újságot és hagyja szanaszét, hagy akadjon rá "véletlenül" párja! Nézzenek szexcsatornát, olyat, ahol "oktatás" is folyik olyan pároknak, akik változatosabbá szeretnék tenni és magasabb hőfokra kapcsolni nemi életüket. Tanuljanak és kísérletezzenek!, - esetleg forduljanak szakemberhez, akinek segítségével a háttérben meghúzódó problémák is feltárhatók és korrigálhatók. Üdvözlettel: Kovács Piroska


        Kérdés: 2012. április 05., 09:13; Megválaszolva: 2012. április 10., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: