• ideges vagyok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorno/Ur! En azzal a problemaval, fordulok Önhöz, hogy kulfoldoön dolgozom es nehezen viselem. Eleg gyenge idegzetü vagyok. Afönököm ezt latja es allandoan piszkal. Többször sirtam mar ez miatt, mert ugy jöttem ki, hogy nem beszelek jol nemetul. Estenkent mar nem tudok aludni, mert nagyon a hatasa alatt vagyok. Ket het es megyek haza, de kerem segitsen, hogy elviselhetöbbe tudjam tenni, es ne vegyem annyira a lelkemre a dogokat. Mar erzem, hogy nem birom idegileg, amugy nem lenne gond. Az egyik fulemen be a masikon ki dolog nem mukodik. Kerem segitsen, tanacsoljon valamit. Köszönöm elöre is. Üdv.:Bernadett

        Kovács Piroska válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Bernadett! Az elmondottak alapján talán van némi alapja annak, amit Ön piszkálásnak vél: olyan jelzés, amit Ön kritikának él meg, és esetleg még fel is nagyít.. Hogy ezt hogyan lehet megfelelőbben kezelni, erre taníthatja a kognitív pszichológia. Azonban levele hangjából az érződik, hogy érdemes lenne a honlapomon lévő depressziós és szorongás önkitöltős tesztek segítségével ellenőriznie lelki státuszát és az utasításokat követnie. Üdvözlettel: Kovács Piroska


        Kérdés: 2012. március 29., 20:23; Megválaszolva: 2012. április 10., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: