• FELEDÉKENYSÉG

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        az utóbbi időben nagyon feledékeny vagyok, mindent fel kell irnom, hogy az eszemben legyen.tavaly nagy lelki trauma ért, 2hónap leforgása alatt meghalt az anyukám és a férjem.súlyos rákos betegek voltak, mellesleg munkahelyet is váltottam.most jelenleg teljes lelki nyugalomban élek, és a munkámat is nagyon szeretem.a kereskedelemből jöttem el idősgondozónak.igaz sok elintézni valóm van az időseimnek, és most készülök a szakvizsgámra.remélem idővel el fog múlni ez a feledékenység.köszönettel várom válaszát.üdv.marianna

        Dr. Csuth Ágnes válasza a memóriazavar témában

        Kedves Mariann! Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, a sok stresszforrás, ami önt érte magyarázhatja panaszait. Azt tanácsolom, hogy kúraszerűen szedjen el egy doboz Bilobil Vitalt, csökkentse a stresszt légzési technikákkal, és ha nincs javulás, keressen fel elmegyógyászt, aki speciális vizsgálatokkal értékeli a memóriazavarát.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 28., 12:47; Megválaszolva: 2012. március 29., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: