• Kell e pszihológus?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! Már hónapok óta azon kapom magam hogy egyre gyerekesebb egy re hisztisebb vagyok irigykedek másokra és minden egyértelmű ok nélkül elkezdek sírni és csak sírok és sírok..és csak utánna jövök rá hogy felesleges volt gyakran rágom a körmömet és kaparom a hűvelykujjamat sebesre. A párom azt mondta hogy változtassak mert ez igy nem jó egyikünknek sem. És akárhányszor változtatni akarok elhatározom magam elérzékenyülök és ujra elkezdek sírni mert rájövök hogy nem vagyok képes semmire se csak hisztizni tudok..:( nem vagyok felnőttes sokan mondják pedig lasan 19 évesen elvárnák tőlem érettségi előtt állok de már abban is kételkedem hogy vajon le tudok e vizsgázni vagy sem. Kérem a segítságát és várom tanácsait! Keressek e pszihológust vagy szedjek gyógyszert? Kérem segítsen! Őszinte tisztelettel Brigitta

        Kovács Piroska válasza a pszichés probléma témában

        Kedvesem, Honlapomon talál depresszió és szorongás kérdőíveket. Kitöltés után a kapott értékpontok alapján meglátja a teendőit. (A leírtak alapján ugyanis ez lehet az elsődleges problémája! ) Üdvözlettel: Kovács Piroska

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 22., 17:08; Megválaszolva: 2012. március 25., 22:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: