• szorongás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        sokszor a halálra gondolok és mindig van valami mostanában amitől félek sokat vitázom anyukámmal.apukám katonaság alatt skizofréniás lett féltem hogy én is az leszek pedig én vagyok az egyedüli gyerek a családban azt mondták akkor kicsi az esélye de attól még félek.előre is kőszőnőm a választ.sokszor reszketem és féj a fejem.

        Kovács Piroska válasza a szorongás témában

        Kedvesem, Nem félni kell, hanem orvoshoz fordulni a panaszával. Kivizsgálás után pontosan lehet tudni a diagnózist és az esetleges teendőket. Addig pedig teljesen felesleges előre vetíteni bármi rosszat és rémítgetni önmagát, hiszen a panaszokat, amikről ír, sok minden okozhatja pl. a stressz, amit saját magának okoz! Üdvözlettel: Kovács Piroska


        Kérdés: 2012. március 18., 21:36; Megválaszolva: 2012. március 19., 16:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: