• Roszúllét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt szakértő.Pár napja szédülök, nem erősen csak olyan kis szédelgésről van szó. A vérnyomásom rendben van.Ehhez a szédüléshez még jön a gyengeség, álmosság ami szinte állandósult és a rossz közérzet.Úgy érzem nem bír el a lábam olyan gyenge vagyok. Az igazsághoz hozzátartozik hogy már 6 éve pánikbeteg vagyok gyógyszereket nem szedek orvoshoz nem járok e miatt.Ön szerint ezek a tünetek a pánikbetegség miatt vannak vagy valamilyen más betegség miatt.Válaszát köszönöm.Judit!

        Dr. Kalóczkai Andrea válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! Pontosan nem tudok diagnózist adni. Lehet ez pánik betegség is, de szerintem inkább szorongásról van szó, ami enyhe depresszióval szövődik. Szerintem keressen fel pszichiátert, nem veszélyes a gyógyszeres kezelés. De felkereshet kineziológust is, ha nem akar gyógyszereket szedni, vagy homeopatias készitményt is szedhet. Pszichoterápiával is lehet eredményt elérni.


        Dr. Kalóczkai Andrea
        Ideg- és lélekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Kalóczkai Andrea

        Kérdés: 2012. március 18., 10:06; Megválaszolva: 2012. március 20., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: