• Inger??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Az a problémám, hogy ha valahova készülök, vagy elkezdek izgulni akkor elkell mennem wc-re, székletet üriteni.Vagy már maga a gondolattol is elkell mennem.fél ora elszokott mulni ez a hasi inger.de kiszámithatatlan, nem tudom h mit tegyek. Mit javasol? Kérem segitsen!

        Kovács Piroska válasza a pszichés probléma témában

        Kedvesem, Ez egy szorongásos tünet, amit amennyiben nincs szervi oka - és a leírtak alapján nem valószínű -, úgy a szorongás oldás megtanulásával tud kontroll alatt tartani. Vagyis tanulható, azaz befolyásolható. Üdvözlettel: Kovács Piroska

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 12., 20:37; Megválaszolva: 2012. március 13., 16:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: