• pszichológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Válaszadó! A névtévesztés okai érdelkelnének. A főnököm (szeretőm is) téveszti el gyakran a nevem, de csak a munkahelyen. Vagy a titkárnője vagy egy másik kolléganővel kever. Előfordult már, hogy egy tévesztés után szinte találgatta a nevem. A jelenlegi titkárnőre (6 hónapja) féltékeny voltam, de hasznos volt mert legalább rávilágított a gyenge pontjaimra. A névtévesztés elötte is megvolt. A kollégák mind arra számítottak hogy én kerülök oda (nem tudnak a viszonyunkról). Az egyik kollégánk sokat sündörög körülöttem, ha az ő neve elhangzik (amikor kettesben vagyunk)észrevettem, hogy megrándul az alkar izma. Nem tudom mi váltaja ki a névtévesztést és az izomrándulást. Úgy gondolom ezek nem véletlenek, pszichológiailag megmagyarázhatók. A kapcsolat négy éve tart és egyszer már kiléptem belőle. Azóta még kevésbé beszélünk meg dolgokat. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel. Györgyi

        Kovács Piroska válasza a pszichés probléma témában

        Kedvesem, Passz! Ez nem az én területem. Találgatni ugyan lehetne, de minek. Inkább azon kellene dolgoznia: miért ragadt bele egy kilátástalan kapcsolatba? Üdvözlettel: Kovács Piroska


        Kérdés: 2012. március 11., 18:03; Megválaszolva: 2012. március 13., 16:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: