• Öngyilkos gondolatok, miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mostanában egsyre többször fordul meg bennem az öngyilkosság, bár mostanában sok stressz is ért mert lassan vizsgaidőszak, de az akkor se normális, vagy az? Magamról csak annyit hogy mindig visszahúzodó, emberkerülő voltam, rosszul érzem magam az emberek társaságában, és úgy érzem hogy az emberek megbízhatatlanok. Ezellen lehet valamit tenni?

        Dr. Kalóczkai Andrea válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! Tanácsolom, hogy forduljon pszichoterapeutához. Vannak anonim segélyvonalak, amit erősebb késztetés esetén felhivhat. Addig is irja vagy rajzolja le rossz érzéseit. Választhat késői kamaszoknak induló pszichodráma csoportot, ahol jobban megismerheti önmagát, és változtathat is magán olyan irányban, és olyan tempoval, ahogy magának jó. Az öngyilkossági gondolatok mindenkinél előfordulhatnak, de jó lenne jobban meismernie ezek kiváltó okát, hogy a saját kezébe vegye az irányitást.


        Dr. Kalóczkai Andrea
        Ideg- és lélekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Kalóczkai Andrea

        Kérdés: 2012. március 07., 22:00; Megválaszolva: 2012. március 09., 19:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: