• A Borderline örökölhető?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        megismerkedtem egy borderlines beteggel, szeretném kérdezni hogy lehet e kapcsolatom vele, és mire számítsak vele kapcsolatba és ha gyereket szeretne örökölheti e a betegségét.ő nem születésétől fogva ilyen beteg, lehet e normális gyereke? előre is köszönöm a választ.

        WEBBeteg szakértő válasza a borderline személyiségzavar, témában

        Kedves Kérdező! A borderline személyiségzavar az egyik legnehezebben kezelhető probléma, és itt nem gyógyszeres kezelésre gondolok. Az ilyen személyiségzavarban szenvedők nagyok nehezen kiismerhetőek, nagyon manipulatívak, szélsőségesen viselkednek, és rengeteg gondot okoznak a családtagjaiknak a viselkedésükkel. Én azt javaslom, hogy ismerje meg a választottját jobban, mielőtt tartós kapcsolatba kerül vele, pláne mielőtt gyermeket akar tőle. Nem biztos, hogy egy ilyen problémával küzdő ember a legjobb választás a gyermeke apjának, és nem csak az öröklődés miatt. Olvasásra javaslom az alábbi cikket, ahol bővebben olvashat a Borderline személyiségzavarról: https://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/2453/borderline-szemelyisegzavar


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. február 28., 23:06; Megválaszolva: 2012. február 29., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: