• Kéz és láb remegés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő vagy Úr. Az elmúlt időszakban észre vettem, hogy olyan szituációkban mikor ideges, izgulok vagy feletteseim közelségében vagyok kézfej és láb remegés uralkodik el fölöttem amit nem tudok korlátozni. Nyugalmi állapotomban egyáltalán nem mutatkozik ilyesfajta tünet. Eddig mindig le tudtam állítani vagy rejteni egy szimpla le rázással de mióta fokozódott már ha több emberrel is egy asztalnál étkezek a kanál is remeg a kezemben. Gyerek koromban is meg figyeltem ezt a jelenséget de sokkal enyhébb volt és abba is maradt. Balesetem nem volt az el múlt időszakban csak az életmódom változott jó irányba, kissé stresszesebb és megterhelőbb lett a munkám de sokkal jobb a közérzetem és égésegesebb is vagyok. Mi a bajom? Kell e bármi miatt aggódnom és tehetek e ellene valamit? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kézremegés témában

        Kedves Kérdező! Ha csak stressz szituációkban van remegés, akkor a pszichés ok valószínűsíthető. Javasolt ilyen szituációkban szorongásoldót szedni, például Sedtaif PC-t, Valeriana Relaxot. Ha egyéb szituációkban is jelentkezik remegés, neurológiai kivizsgálás javasolt.


        Kérdés: 2012. február 25., 11:19; Megválaszolva: 2012. február 27., 09:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: