• komoly probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves szakértő! A betegségemmel kapcsolatban szeretnék kérdezni öntől! Több mint 2 éve skizotípiás rendellenességet állapítottak meg nálam amire gyógyszereket is szedek.Viszont emellett rendkivül robbanékony és feszült lettem.Feszültségem csak dühkitöréssel enyhül amitől én és a közvetlen környezetem is szenved.Emiatt nem tudok huzamosabb ideig társaságban vagy házon kívül helyen tartózkodni hisz ez az embereket is irritálja.Hiába szedem a gyógyszereket ez a probléma nem oldódott meg.Valaki terápiát javasolt más pedig új gyógyszereket.Ezzel kapcsolatban kérném a segítségét!

        Dr. Kalóczkai Andrea válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! A pszichoterápia és a gyógyszeres kezelés legtöbbször kiegészítik egymást. Ugy nevezett hangulat stabilizálóval lehetne kiegésziteni a terápiáját (valproát vagy carbamazepin hatóanyag tartalmú szerekkel). A csoportterápia is nagyon jót tehet, ilyeneket keressen a neten vagy ajánlom a Thalassa Házat.


        Dr. Kalóczkai Andrea
        Ideg- és lélekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Kalóczkai Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 20., 14:17; Megválaszolva: 2012. február 23., 01:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: