• Milyen kimenetele lehet pl. 200 db frontin 0. 5 tabletta bevételének?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mindennel tele van a "puttonyom" Kiszeretnék "szállni", mert az előzőekben diagnosztizált betegségeim mellé a mai nappal egy éve, hogy coronaria műtéten is átestem. Garantált és biztos választ várok, melynek biztos ismeretében szándékomat realizálhatom. Azért keresem az ilyen irányú "végső megoldást, mert sok esetben a megélhetés, a rezsiköltségek terhei miatt, a gyógyszereim kiváltása is, rendszeresen és rettegve megéllhető nehézségekbe ütközik. Hirtelen indulatosságom sok esetben nem mindig meg felelően tudom a magam és környezetem megelégedésére is kontroll alatt tartani. Válaszát várva minden tiszteletemmel együtt, tisztelettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Orvosként az emberi élet védelmére tettem esküt, nem adhatok tanácsot öngyilkossággal kapcsolatosan. Öngyilkossági szándéka miatt forduljon mielőbb lelki segély szolgálathoz vagy pszichiáterhez.


        Kérdés: 2012. február 16., 15:06; Megválaszolva: 2012. február 17., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: