• meddig várjak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Barátnőm nem kívánja a szexet, Kövérnek tartja magát és szex közben sem tud kikapcsolni. Ez már korábban is problémákat okozott, de az utóbbi 2 hónapban teljesen leálltunk. Most fogyókúrázik és állítása szerint magára koncentrál. Attól tartok, hogy ha csak várok, akkor úgy érzi nem is kívánom és teljesen eltávolodunk. Szoktunk néha beszélgetni a témáról, de igazából egyikünk se tudja mi lenne a helyes. Hozzáteszem engem soha nem zavart az néhány kiló plusz, szóval csak a saját elvárásai nyomasztják. A kérdésem az lenne, hogy én mit tehetek. Próbálkozzak, "támadjam le", vagy csak várjak ki tudja meddig?

        Kovács Piroska válasza a szex témában

        Kedvesem, Barátnőjének külső segítségre lenne szüksége, hiszen problémája nem a kóros elhízásból ered. Ezt hívják testsémával összefüggő pszichés/pszichoszomatikus problémának, amiben szakember (pszichológus) tudna segíteni, hiszen itt a személyiség magját érintve kell átalakítani, megerősíteni az érintett énjét... Üdvözlettel: Kovács Piroska


        Kérdés: 2012. február 07., 11:57; Megválaszolva: 2012. február 11., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: