• gyerekszokások

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Én azt szeretném megkérdezni, hogy a húgocskám pár nap múlva lesz 12 éves és este elalvás előtt az ágyban hason fekve ringatja magát, s simizi az orrát az ujjacskájával, s a plüssállatkáját ölelgeti.Ezek meddig normálisak nála, s a nemsokára 18 éves unokatesómnál? S az meddig normális, ha mindketten a földön fetrengve nézik a tvt, miközben rágják a csőrös üvegüket nyugtatásképpen? És a dudózás meddig elfogadható? Ha megmaradt a dudózás utáni körömrágás az uncsitesómnál, ami nem olyan gyakori, az normális Az, hogy a tesóm elalvásig hason fekve lóbálja a kis lábacskáját mindig, az normális? Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! Ezek egyikőjüknél sem normális magatartásforma, sem az ujjszopás, sem a csőrös üvegből ivás, sem az, hogy ringatják magukat. Feltétlenül pszichológiai vizsgálatot javaslok mielőbb!


        Kérdés: 2012. február 01., 12:39; Megválaszolva: 2012. február 02., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: