• Gyógyszer+alkohol!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a hatása annak, ha valaki 0, 5 Rivotril gyógyszerből(6 db-ot), még két másik fajta gyógyszerből(Tabletta Analgaticá-ból 3 db-ot és Nolicil 400-ból 2 db-ot) bevesz és ezekre egyből ráiszik pár darab üveges felest? Ez vezethet halálhoz? Ha nem, akkor mi/k lehet/nek ennek a következményei? Előre is köszönöm mihamarabbi válaszukat. Tisztelettel.:Gallits Gábor Csaba.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Alkohol témában

        A hatások mindig egyediek, hiszen mindenkinek más a szervezete, más az anyagcsere gyorsasága, a máj működése. Nem lehet tehát pontosan megjósolni, de akár halálos is lehet. A szedett gyógyszerek mellett alkohol fogyasztása tilos.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 20., 22:06; Megválaszolva: 2012. január 23., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: