Mit tegyek?

Jó napot kívánok! Alapjába véve boldog vagyok, de még is mindig találok valami okot a szomorkodásra. Szeretnék végre önfeledten boldog lenni és ezt ki is mutatni mondjuk a páromnak, hogy ne azt lássa, hogy nekem mindig van valami gondom, bajom. Kint élünk külföldön annyi pénzt keres amennyiről csak álmodtunk és egyre több vágyaink kerülnek megvalósításra, ami nagyon jó dolog. Szeret és én is szeretem ennél fontosabb nincs is úgy gondolom. Még is néha rám jön a szomorúság, hogy nincsenek barátaim, nem szeretnek az emberek, de nem értem miért érdekel, ha a párom szeret. Annyi mindent szeretnék csinálni: német, spanyol nyelvet tanulni, futni, tornázni, etikettet tanulni, lakberendezést tanulni. Még is ha oda kerül a sor, hogy valamelyiket csináljam el megy tőle a kedvem. Miért van ez? Tényleg szeretném csinálni senki nem várja el tőlem. Hiszek az univerzum erejében is, van rá okom, hogy higgyek benne! Néha erőt veszek magamon és megcsinálom azokat amiket szeretnék de nem megy mindig. Most 3 hónapig Magyarországon vagyok a párom nélkül, ez elég nehéz, de próbálom pozitívan felfogni. láttam már más mentalitású embereket és nem értek egyet evvel a negatív felfogással. Úgy gondolom annak kell örülni amink már meg van. Válaszát előre is köszönöm!

Kovács Piroska válasza Pszichológia témában

Kedvesem,

Leveléből arra következtetek, hogy depressziós fázisban lehet. Kérem ellenőrizze lelki státuszát a honlapomon lévő tesztek segítségével és a kapott értékhez tartozó válasz értelmében tegye meg a szükséges lépést.

Üdvözlettel: Kovács Piroska

Kérdés: 2012. január 20., 16:34 ;Megválaszolva: 2012. január 23., 22:36
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség vagy valami más?
Antipszihotikumról
Személyiségzavar
Mit tegyek, ha beleszerettem az...
szkizotipiás rendellenesség