• Lelki eredetü félelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelettel Segítséget szeretnék kérni. Gyerekkorom óta, mindig csak egy átlagos életre vágyok. De valahogy mindig olyan társra leltem aki kihasznált, visszaélt azzal, hogy teljesen megbízok benne és a végén lebukott, véletlenül mindig rosszkor voltam rossz helyen. Sokszor költöztem, teljesen mindent megtettem (úgy érzem ) mindenkiért, kérés nélkül. Iszonyú nagyot csalódtam mindig amikor véget ért egy kapcsolatom. Már többször gondoltam arra, hogy jobb lenne meghalni, ha nem lennének szüleim már meg is tettem volna. Jelenleg egy éve teljesen egyedül vagyok, folyamatosan van aki szívesen megismerkedne velem, de én már nem merek, azt hiszem talán soha nem fogok már belépni egy kapcsolatba annyira rettegek attól, hogy megszeretek valakit, megint és csalódók. Közben pedig iszonyúan vágyom egy párra, egy családra. Nem is tudom kivel megbeszélni ezeket, félek a gúnyos megjegyzésektől, azt sem tudom kihez vagy hova fordulhatnák. Nem is tudom mit tegyek? csak őrlődöm... előre is köszönöm válaszuk

        Kovács Piroska válasza a pszichés probléma témában

        Kedvesem, Az önbizalmát és az önértékelését kellene megerősíteni, ami terápiás feladat. Tehát forduljon szakemberhez, mivel nem a "bezárkózás" a megfelelő megoldás, amivel nem tudja jogos vágyát elérni... Üdvözlettel: Kovács Piroska


        Kérdés: 2012. január 14., 17:49; Megválaszolva: 2012. január 18., 22:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: