• Hipnnózis vs Hiperhidrózis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Továbbra is ugyanaz a téma érdekel, csak más irányból. Lehetséges e a Hiperhidrózis gyógyítása hipnózissal? Mit kell tudni róla, ha igen. Válaszát köszönöm, Ilona

        Kovács Piroska válasza a hipnózis témában

        Kedvesem, A hipnózis nem az izzadás befolyásolására való, de a különböző relaxációs technikák és elsősorban az autogén tréning segítheti a vegetatív működésének szabályozását. Üdvözlettel: Kovács Piroska

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 09., 00:56; Megválaszolva: 2012. január 11., 20:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés