• Pszichológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő Aférjem 9 éve jár három műszakba dolgozni azóta vannak meg ezek a panaszok.Éjszakás müszak 4dik napja után nem tud enni. Amikor letelik a müszakja nem tud vissza álni a gyomra hányingere van és öklendezik fázik remeg gyönge és csak fekszik.Voltunk gyomor és béltükrözésen refluxot találtak.Ráfogták hogy idegi alapon van ott is volt kapott gyogyszert ennek már egy éve de nem változott semmit az állapota. Azt szeretném kérdezni ennek van gyogyszre vagy hová kellene elmennünk még hogy tudjonak neki segíteni. Köszönettel

        Kovács Piroska válasza a hányinger témában

        Kedves Asszonyom! A jelzett gyógyszerek részben a gyomor működésére, részben pedig a kedélyállapotára lehet hatással, annak befolyásolására írták. Amennyiben nem használt, akkor vagy le kellene cserélni, vagy munkahelyet kellene változtatni, ami ma Magyarországon tudom, hogy nagyon nehéz! Azonban a 9 éve fennálló és egyre súlyosbodó probléma azt jelzi, hogy komolyan kell venni. Pszichés háttere is lehet, ami pszichoterápiával javítható, de ez esetben sem várható azonnali csoda. Valószínűleg hosszadalmasabb folyamatra kell felkészülni, hiszen majdnem 1 évtizede fennálló problémáról van szó! Üdvözlettel: Kovács Piroska


        Kérdés: 2012. január 03., 20:42; Megválaszolva: 2012. január 11., 20:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyógyszerfélbahagyás skzizofrénia romlás

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.