• Prosztata túltengés. Van-e, összefüggés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor(nő)-(úr).A férjemnek prosztata túltengése van.Júliusban gyógyszert váltottak nála.Alfetim uno rúl,Alfuzosin Pharmacenter-re.Szeptember 25.én, meg műtötték gerinc sérvvel.Ezzel a műtéttel nincs semmi gond.De mióta meg műtötték azóta nem érzi a jobb oldali fenekét. Ezt jelezte a kórházban is de semmi nem történt.Mi után haza került, továbbra is zsibbadt neki, és ingerelte a vizelet. De nagyon keveset tudott vizelni. El vittem urológiai szakrendelésre ahol 1-hónapra katétert helyeztek fel neki.Szeretném tudni hogy ez a két dolog össze függ a műtéttel, és hogy a zsibbadás mikor fog el múlni neki.Vagy tovább kell menni valamilyen szakrendelésre ezzel kapcsolatban.Nagyon aggódunk, egy újabb műtét miatt. Köszönöm válaszát.

        Dr. Kocsis István válasza a prosztata témában

        Tisztelt Olvasónk! Leírása alapján lehetséges, hogy a vizelési panasz a műtét mellékhatása. Remélhető, hogy átmeneti, és később a zsibbadás is elmúlik, de sajnos előre nem lehet pontosan megmondani, hogy mikor. A műtétet végző idegsebész személyre szabva tud dönteni a szükséges rehabilitációs utókezelésekről.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 15:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 15:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: