• Prosztata probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/doknotnő!Eddig nem tartottam jelentősnek a dolgot,de egyik 7végén egy bulin már nagyon kellett vizelnem és egy jó 10 percig vissza is kellett tartsam aztán végre mikor oda jutottam hiába nagyon kellett mégis csak lassan és szakaszosan ment,nem sürün fordul elő hogy úgy megyek wcre hogy nagyon kell de akkor mintha direkt szivatna és kissé nehézkes.Ha nem vagyok ilyen helyzetben és akkor vizelek amikor rám jön és egyből wc nincs semmi probléma.22 évesen lehet valami a prosztatámmal?előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a akadozó vizelet témában

        Elképzelhető, hogy felfázott, de egyébb betegség tünete is lehet. Amennyiben panaszai továbbra is fennállnak és sűrűsödnek mindenképpen kivizsgálást javaslok.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 07., 09:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 21:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! Prosztata megnagyobbodásom van(jóindulatú)2017 Júniusában ez volt a leletemre írva:Prostata 36*44*43 mm nagyságú. Azóta volt egy epehólyag(polip miatt eltávolítva),és egy aranyér műtétem.. Most újabb hasi ultrahang...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés