Prosztatagyulladás

2010 év eleje óta járok az Urológiára, akkor állapították meg, hogy krónikus prosztatagyulladásom van. (Nem tudom pontosan hogy előtte pontosan mikor kezdődött) . A jobb oldali herémben egy kis csomót éreztem, és alhasi fájdalmak jelentkeztek időnként. Bizonytalan tüneteim voltak. Az urológus azt mondta, hogy bakteriális fertőzés következtében alakulhatott ki a krónikus prosztata gyulladás. 2010 elején 3 hónapon keresztül antibiotikumos kezelésben részesültem. Cifloxin 500-at és Movalis 15 végbélkúpot szedtem.Úgy nézett ki hogy 3 hónap után a panaszaim csökkentek, tehát a betegségem megszűnt. 2010 október hónap elején megint fel kellett keresnem az Urológiát ugyanezekkel a panaszokkal, és megint ugyanezeket a gyógyszereket szedem megint 3 hónapja. Most azzal a különbséggel, hogy az utóbbi hónapokban merevedési zavar is jelentkezik folyamatosan. A vizsgálat minden esetben csak kézi tapintással történt. Kérdésem hogy a gyógyszertől lehet ez vagy más probléma miatt is?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kocsis István válasza prosztata témában

Tisztelt Olvasónk!

Az antibiotikumok nem okoznak merevedési zavart. Emellett lehetséges, hogy állapota makacssága leki terhet is jelent, ilyen fiatal korban pedig a merevedési zavarnak inkább pszichés okai lehetnek.

Kérdés: 2011. január 15., 20:25; Megválaszolva: 2011. január 21., 15:42
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR