Meddő lehetek?

Tisztelt Doktor Úr! Kb.20 éve, volt egy melékhere-gyulladásom, majd 2-3éve meg egy prosztata-gyulladásom is. Párommal szeretnénk gyermekeket, és érdeklődnék (saját félelmem) , hogy lehetek-e meddő ezek hatására? Bár a párom nyugtatgat, és azt írja az internet is, hogy 1év után érdemes a meddőségi vizsgálatot kérni és mi még csak 2 hónapja próbálkozunk. Ön szerint várjak-e még a vizsgálattal, vagy csináltassam meg-az esetleges megnyugvásom érdekében? Köszönöm és várom mielőbbi válaszát! Tisztelettel: N.J.

Dr. Csuth Ágnes válasza férfi meddőség témában

Kedves Uram!

Nem lehet valóban véleményt mondani arról, hogy ön mennyire nemzőképes vizsgálatok elvégzése nélkül. Már most javasolnék a kórtörténet miatt egy spermaképet, ha van teendő, akkor legalább hamarabb be tudnak avatkozni.

Kérdés: 2010. október 25., 16:34; Megválaszolva: 2010. október 27., 09:46
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
Műtét utáni szövődmény, prosztata...
Tisztelt Doktor Úr! Megpróbálom rövidre fogni apukám történetét. 2019.09.18-án gerincérzéstelenítésben térdprotézis beültetés történt....
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR