• Prosztata nagyobbodását megállító készítmények

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Most vettem részt egy prosztatarák-szűrésen. Az eredményem negatív. Kérdésem: lehet-e olyan készítményt kapni, amely a megnagyobbodást megállítja, vagy csökkenti? 8 éve szedem a Prosztamol Unót,majd a Saballót, de éjszaka 3-szo legalább és nappal gyakran kell pisilnem. Mivel lehetne ezt csökkenteni? Köszönettel: Papi

        Dr. Kocsis István válasza a prosztata témában

        Tisztelt Olvasónk! Az éjszakai vizelés, főleg, ha van bőven vizelet, nem feltétlenül urológiai eredetű. A megnagyobbodást sajnos nem lehet megállítani, a prosztata az életkorral fokozatosan nő. Az Ön által szedett készítmény csak lassítja a migyhám sejtek burjánzását. Kiegészítésül egy gyógyteát javaslok: a kisvirágú füzikét.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 16., 20:13; Megválaszolva: 2010. szeptember 23., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: